• Förlust mot Heden

Med många spelare som normalt tillhör startelvan sjuka och skadade klarade IFK Kalix inte av Heden på Boden Arena utan förlorade med 4-0 efter 1-0 i halvtid. A-lag Herrar för 11 dagar sedan 0kommentarer
  • Träningsmatch mot Heden.

Två träningsmatcher återstår innan allvaret börjar 20:e april. Nu på söndag möter IFK Kalix Heden på Boden Arena 17.30. Lördag 13:e april står Boden City på programmet även det bortamatch. Seriepremiären är Munksund på bortaplan 20:e april. Truppen mot Heden. Mustapha Manneh Sebastian Forsberg David Isaksson Chaho Jamshidi Simon Gustavsson John Larsson Hugo Mohss Joel Lindbäck Edwin Lundqvist Hugo Olsson Hannes Fredriksson Jesper Bjerner Alexander Hedman Max Öjercrantz Malte Bjerner Måns Angeria A-lag Herrar för 13 dagar sedan 0kommentarer
  • Kalix vidare i Coop Cup.

IFK Kalix vinner första matchen i Coop Cup när man besegrar Infjärdens SK på LF Arena med 3-2. 0-1 kommer i minut 7 när Edwin Lundqvist snyggt lobbar över målvakten från 25 meter. 5 minuter senare kommer 0-2 även denna gång genom Edwin Lundqvist snyggt framspelad av Max Öjercrantz. Kalix kostade också på sig att missa en straff under första halvlek som Kalix dominerade stort under första halvtimmen, Infjärden kom tillbaka litet sista kvarten. Andra halvlek var bara 1 minut gammal när Infjärden reducerade till 1-2 på nick. Kalix hade bra kontroll på matchen och i minut 65 gör man också 1-3 efter hörna. Målskytt Sebastian Forsberg. Ka lix har lite för mycket bolltapp sista kvarten och Infjärden kan reducera till 2-3 i minut 85 vilket stod sig matchen ut. Till denna match ställde Kalix upp med 2 14-åringar och 2 15-åringar som gjorde bra ifrån sig. Segern innebär att Kalix är klar för kvartsfinal. A-lag Herrar 23 mar 0kommentarer